Vi startede med at vågne klokken føj om morgenen, lokal tid, og skulle så finde noget morgenmad så vi gik ned på det eneste sted vi sådan rigtig kender i New York, Time Square, og endte på en cafe der hed Europa Cafe, det er ikke lige det sted jeg ville anbefale til andre, men hvis man godt kan lide pandekager der smager af pap er det et perfekt sted smiley.

Så da vi kom ud fra cafeen, fik vi købt sådan noget så man bare kan komme på en bus og så hen til de forskellige seværdigheder i New York, så stod vi på sådan en bus og ville hen til Empire State Building men det var overskyet så vi venter med det til imorgen, vi tog istedet hen til Frihedsgudinden, billeterne til at komme hen på Liberty Island var allerede med i prisen, imens vi kørte hen mod og henne på øen fik vi taget en del billeder af alt muligt og umuligt.

Efter vi havde været på Liberty Island var det blevet frokosttid så vi gik hen mod Ground Zero for at finde noget frokost, vi var så trætte og vi gad ikke og gå særlig langt for at finde et sted at spise at vi endte på Burger King, som lå lige ud til Ground Zero og selvfølgelig sad vi ved et bord med vinduer lige ud til Ground Zero så sådan set alle skulle hen ved vinduet for at tage billeder, pænt irriterendesmiley.

Efter vi havde spist gik vi hen på 9/11 Memorial, hvor der var minde-ting fra 9/11, der var også en model af hvad de er igang med at bygge på Ground Zero, det bliver rigtig flot hvis det ligner det på modellen.

Så prøvede vi at finde en bus men det gik ikke så godt for vi kunne ikke huske hvor vi stod af (upsi dupsi) men vi kom på en bus. Det der ikke var så godt var at efter China Town fik vi og vide af guiden at nogle af stoppene kunne de ikke komme til at stoppe ved fordi der er Klimakonference for stats- og regeringschefer og der var en hel del NYPD (politi) fordi at Obama kommer til New York, og vi er helt sikre på at han bor på vores hotel, eller sådan næsten smiley.

Men ihverfald var det svært at komme frem for der var osse Brandbiler og Ambulancer der skulle frem, men vi kom ihverfald hjem smiley og nu sidder vi på værelset og sidder og slapper af.