Ikke godt at være familiens a-mennesker – vi holdt os vågne helt til kl. 20.00 lokal tid, der var kl. 01.30 i Danmark. Nu er kl. ca. 4 om morgenen, men 10 i Danmark. Victor og jeg kan bare ikke sove.

I går var vi en tur på Times Sqaure, det ligger lige rundt om hjørnet fra vores hotel, det første vi så var en kæmpe M&M butik. Isabellas veninder har fortalt stolpe op og stolpe ned, så den blev vi selvfølgelig nødt til at gå ind i. Meget amerikansk, hvem køber dog badeforhæng med M&M-motiver, eller vil gå med tøj med M&M motiver? Bagefter fik vi øje på ToysRus, den med pariserhjulet i, den blev vi selvfølgelig også nødt til at besøge.

Vi så Chrysler-bygningen, Frihedsgudinden og Empire State Building i lavet af legoklodser – meget imponerende. Victor hilste også på Spiderman, men ville ikke fotograferes sammen med ham.

Bagefter fandt vi en lille halvitaliensk restaurant, hvor vi indtog vores aftensmad og så ellers hjem og sove. Victor var som den eneste OVERHOVEDET ikke søvning, men der gik ikke mere end 5 sekunder før han faldt i søvn.

I morgen, altså tirsdag, skal vi en tur ud til Frihedsgudinden og en tur til Ground Zero. Jeg tror ikke helt vi fatter, hvor stort et område, der blev ødelagt, vi VED godt det er stort, men jeg tror vi skal se det for at forstå det.