Dagen begyndte med en tur i Empire State Building – heldigvis havde vi valgt en dag, hvor der ikke var særlige mange andre turister – for hold da helt op, hvor kan der være lang kø derinde. Når man først tror man er færdig med at stå i kø, kommer der en kø til og igen og igen. Men som nævnt, vi gik lige igennem. Amerikanere er utroligt dygtige sælgere – man kommer forbi en stand hvor man får at vide at man ikke kan undvære audio sets – ja tak det bliver lige en millionmilliard – det købte vi nu ikke – kun et kort til 8$ 😉 Så blev der lige taget et (dårligt) billede af hele familien, vi kunne købe på vej ud etc. etc.

Vi havde billetter til toppen, men de banditter påstod hårdnakket at det kostede ekstra 400 kr. for hele familien, (selvom det stod på billetten) så vi blev på 86. etage. Udsigten der var også helt fin. På vej ned, blev vi selvfølgelig lige guidet igennem deres souvenirbutik, men vi fandt ikke lige den pæne ting til hjemmet vi manglede og heller ikke den pæne ting, vi planlægger at købe med hjem til familien;-)

Derefter tog vi bussen til Naturhistorisk Museum, vi HAVDE fortalt Victor en million gange at det IKKE ville være ligesom på film (Nat på museet for dem, der læser dette og ikke måtte have børn) og det var det så heller ikke. Det var stort set lige så spændende som dengang man blev tvangsindlagt til ekskursion i 5. klasse til Zoologisk Museum i København. Det blev 53$, men Victor fik set og taget billeder af DUMDUM. (Se billederne eller se filmen;-)

Hvorfor opdaterer de ikke det museum, når de nu har set filmen? Det kunne gøres så spændende.

Nå, derefter tog vi bussen rundt om Central Park, med en afstikker til Harlem. Mere om det senere. Victor faldt i søvn på busturen og oplevede derfor ikke det hele. Det var altså også et søvndyssende museum.