Så har vi forladt New York for at tage videre til San Francisco. Vi bad vores hotel vække os kl. 03.45 og bestille en taxa til kl. 05.00. Godt jeg har et indbygget vækkeur, jeg vågnede kl. 3.44 for vi venter stadig på at hotellet ringer og vækker os. Til gengæld havde de bestilt transport til lufthavnen, da vi kom ud på gaden spejdede vi efter taxaen, så da godt (det kunne vi dårligt undgå!) at der holdt en kæmpelang hvid limo, men regnede ikke med det var til os. Men det var det altså, så vi ankom i allerfineste stil til JFK – ovenikøbet var turen billigere end med taxaen fra Newark.

Flyveturen gik fint, det tager 6½ time at flyve, vi fløj kl. 7 New York-tid og landede i SFO kl. 10.00 lokal tid, så vi har været oppe i laaaang tid.

Vi tog metroen fra lufthaven og steg ud lige der, hvor de berømte cable cars vender. Vi har ikke nået at prøve dem endnu, men det skal vi selvfølgelig prøve. Vi har været en tur i Macys, Isabella fik en masse tøj, og Victor fik også. Henrik og jeg fik ingenting 🙂

Om lidt skal vi ud i byen, kl. er efterhånden blevet 17.00 – lokal tid, den er 02.00 i DK nu.

San Francisco virker noget mere rolig end det hektiske New York – vi glæder os til at se mere af byen.