I dag har vi været i Fisherman’s Wharf, et område med restauranter, souvenirbutikker og alt hvad hjertet kan begære af den slags. Vi kørte selvfølgelig med cable cars for at komme dertil, hvordan kan man ellers lade sig transportere når man er i San Francisco? Vi stod meget tæt på bagperronen, og the gripman, (ham, der styrer bremserne) fik skældt Isabella godt og grundigt ud, fordi hun ikke lige lystrede hans instrukser med det samme. Da vi så fortalte at hun ikke forstod engelsk, blev han meget interesseret i, hvor vi kom fra, og lod os ellers stå og hænge ud over kanten af vognen. Jeg stod inde i selve vognen (jeg lystrede nemlig!), men blev kaldt ud, så jeg også fik en fin udsigt. Det er altså sjovt at køre i de vogne, hold ferie, hvor er de gader stejle.

Vi blev sat af ved Fisherman’s Wharf, hvor vi selvfølgelig skulle se søløverne, der af en eller anden mærkelig årsag holder til på Pier 39. Der er mange, rigtig mange!

Vi spiste frokost med udsigt over søløverne, en restaurant, der hedder Crab House. Det var dejlig frokost, jeg fik krabbeklør i stærk tomatsauce, men nægtede at tage hagesmæk på;-)

Heldigvis spildte jeg ikke, og tro mig, tjenerne holdt øje med mig;-) Voksne mennesker med hagesmæk, nope!!

Bagefter tog vi hen for at købe billetter til Alcatraz, men deres PC’er var nede, så vi kunne ikke købe billetter til dagen efter. Vi havde læst alle steder at man burde reservere plads, men det havde vi ikke lige gjort. Vi har istedet bestilt billetter til i morgen eftermiddag – så ingen fængselstur i dag.

Vi tog selvfølgelig også en cable car hjem igen, og denne gang var jeg blevet modig og stod og hang på siden.

Lige nu er vi på hotelværelset, hvor vi har tvunget Isabella og Victor til at læse lidt lektier.

Vi rapporterer fra fængslet i morgen…hvis vi altså slipper ud igen.