Der var jo klimakonference i New York mens vi var der, og det er gået op for os, hvorfor Barack Obama ikke kommer til klimatopmødet i København til oktober (og det er altså ikke fordi vi er i Washington i oktober, tror vi nok). Han har simpelthen travlt med at feje for egen dør først, vi boede overfor et kontorhus i New York, og der var stort set ingen etager, hvor der var slukket og lukket om natten. Lyset var tændt på hele etager, computere stod tændt og det var ikke fordi, der var nogen på arbejde.

Flasker og dåser er uden pant og bliver derfor bare smidt ud. Deres is er ikke bare pakket ind i papir, men udenom er der lige papemballage. Deres engangsglas er hver for sig pakket ind i plastic, og vi kunne blive ved.

Ethvert hotel med respekt for sig selv har selvfølgelig også air-condition, der kører døgnet rundt (det vil vi først være forargede over, når vi er kommet hjem til kulden igen).

I supermarkederne bliver varerne ikke bare pakket i en enkelt plastpose, næ, de tager rask væk en 2 – 3 plastposer ind i hinanden, fordi?????

Det er ikke fordi vi normalt er superfanatiske hvad miljø angår, men det her er simpelthen tåbeligt.

Dette var dagens moralske indslagsmileysmiley