Dejligt hotelværelse, det er faktisk mere end et værelse, vi har seperat køkken,hvis vi skulle følge trang til at kaste os over kødgryderne. Det har vi næppe. Vi gik ned på havnen for at spise aftensmad i går, og blev selvfølgelig placeret lige ved siden af et dansk par, æv, så bliver vi nødt til at passe lidt på, hvad vi siger;-)
Maden var fantastisk god, der var friske grøntsager til, det har vi ikke været vant til i mange dage. I dag er der kun en times kørsel til Los Angeles, så vi regner med at kigge lidt på byen her, køre forbi et outlet, (eller vi nøjes nok ikke med at køre forbi) og derefter finde hotellet og bruge resten af dagen på at bade og slappe af.
Min PC vil ikke gå på det trådløse net, så jeg kan ikke opdatere så ofte som jeg gerne vil. ÆV ÆV ÆV.
PC’en kan godt finde det trådløse, men vil ikke oprette forbindelse, gode råd modtages gerne!! Jeg har prøvet at genoprette til et tidspunkt, hvor det virkede, men det hjalp ikke. Er desperat, kunne faktisk godt finde paa at koebe en netbook.

Tom, det var en vaskebjoern, ikke en rigtig bjoern.