Vi efterlod Isabella og Victor på hotellet mens vi hentede bilen (Pontiac et eller andet!),besluttede dog at tage dem med på resten af turen, også fordi de passede på vores bagage;-) Pjat. Henrik skulle lige vænne sig til bilen, og findes der en bedre gade i San Franciso at gøre det på en Lombart Street? Det er den med alle hårnålesvingene.
For at komme dertil bliver man nødt til at køre på nogle superstejle bakker, skræmmende, synes jeg, men Henrik klarede det selvfølgelig i fin stil. Der stod mange turister for at tage billeder af de biler, der kom kørende der, så vi er sikkert med på en del billeder. Vi tog også en masse billeder, mens vi kørte…ja Henrik gjorde ikke, han kørte “bare”. Efter den lille tur, kørte vi nordpå mod Golden Gate Bridge. Vi har GPS i bilen, Garmin, den er ikke lige så snedig som min egen Navigon, men bedre end ingenting. Den førte os i hvert fald ud af San Francisco og mod vores første stop, nemlig et kæmpe outlet i Petaluma.
Da vi først fik taget hul bylden fik vi ellers shoppet igennem, vi begyndte i Nike, men det var faktisk ikke spor billigt, så vi var lettere skeptiske, men de andre butikker vi kom ind i, var.
Vi fik købt en masse trøjer, bluser, BH’er (til mig, altså!) og trusser. Godt råd: Køb ikke den størrelse du normalt bruger, jeg har kom til at købe nogen, jeg kan bruge som telt. Måske passer de senere på turen:-(
Ca. 500$ (ca. 2500 kr.) fattigere, kørte vi mod vores hotel, det tog ca. 15 minutter. Der er svømmepøl, den eneste, der følte trang til at hoppe i var Victor, vandet var ispiskende koldt, men han kom da i og plaskede lidt rundt.
Der var også opvarmet spa, som han plaskede rundt i, så vi håber vi har en træt dreng i aften.
I morgen går turen til Yosemite Nationalpark, måske gør vi en afstikker til Beringer, det har vi ikke helt fundet ud af endnu. Der er temmelig langt til Yosemite, vi er ved at oplade MP3’ere, så Isabella og Victor kan høre noget musik på turen.