Dagen begyndte med at en stor vaskebjørn spadserede tværs hen over vores terrasse, vi nåede desværre ikke at tage billeder, men hvor var det godt vi ikke sov for åben dør!!
Efter en let morgenmad pakkede vi og checkede ud af hotellet for at køre ned i syddelen af Yosemite, hvor de store Sequinatræer “holder til”
Først gjorde vi holdt ved souvenirbutikken, vi kender en, der snart fylder rundt, og vi fandt da også mange “pæne” ting til fødselaren, men vi må også tænke på at vi trods alt kun må have ca. 80 kg. bagage med hjem.
Derefter kørte vi ned til Mariposa, hvor vi regnede med at parkere, men en venlig park ranger, fortalte at der vejen var lukket, og der ikke var plads til flere biler. Tilbage til souvenirbutikken, parkere bilen og tage en shuttlebus tilbage. Vi kunne vælge at tage en tur rundt med en slags zoo-tog eller gå, vi valgte at gå, da turen i zoo-toget fulgte vejen (smart nok), men ikke kom tæt på træerne.Første stop var Grizzly Giant, som navnet antyder KÆMPESTORT i diamenter. Grebet af stemningen besluttede vi også at se alle de andre træer. Kl. var omkring 11, så der var jo laaang tid til frokost. Hvad vi ikke lige
havde beregnet (typisk os!) var at træerne var placeret (meget dårligt planlagt af de der park rangers;-) i 2000 meters højde, det kunne vi jo godt mærke. Der var lidt brok fra den yngste i selskabet over at vi skulle gå så langt for at se sådan nogle ÅNDSSVAGE træer. Vi havde regnet med at gøre pitstop ved museet og tanke lidt op, men det eneste der blev tilbudt der, var en vandhane, hvor man kunne fylde sin vandflaske (som vi meget genialt, dog havde medbragt – man skulle næsten tro vi havde været spejdere!!). Efter den tur, tog vi hen til bilen, spiste is (dagens frokost!) og kørte derefter
mod Monterey, en lille køretur på kun 4 timer.

Derefter gaar turen mod Santa Barbare, mere info foelger, naar vi kan komme paa det aandssvage net, tak for de mange soede kommentarer, SVOGER!!