Vi besluttede at droppe Beringer (ja, ja, utroligt, men en vinmark er altså en vinmark, set en, set dem alle), da vi havde en lang køretur foran os. Vi skulle køre i ca. 4 timer for at komme til Yosemite Nationalpark. Turen dertil var som at være med i en film, det
første stykke tid kørte vi langs majsmarker, så tankerne blev lidt hen på “Menneskejagt” af Alfred Hitchcook, hvor en eller anden bliver jaget i en majsmark.
Vi kørte forbi trailerparker, hvor man ikke forstår at folk faktisk bor, og det sidste lange stykke vej, var det fuldstændig som at være med i et afsnit af “Det lille hus på prærien” eller en eller anden cowboyfilm.
Vores hotel ligger 2 miles fra selve parken, så efter vi havde checket ind, kørte vi ind i parken, (20$ for hele bilen). Her er fantastisk smukt, det kan ikke beskrives, det skal ses.
Efter en kort tur derinde, kørte vi ud igen, men i morgen skal vi ned og se de store sequino-træer, den tur tager ca. 1 times tid, og hverken Isabella eller jeg havde tøj og sko på til den tur, så vi venter som sagt til i morgen.
Efter turen i parken tog Victor sig en tur i svømmepølen, Henrik var med, mens Isabella og jeg blev på værelset og lavede ingenting. Der er ikke internet på dette hotel, og der var heller ikke noget igår, æv, så jeg skriver bare, og overfører til vores blog, så snart vi kommer på nettet.
Jeg glemte helt at skrive at Isabella og jeg lærte, på den hårde måde, at en low carb-burger er en burger uden burgerbolle. Vi spiste frokost på en landevejssnask, og da Isabella var lidt for længe om at beslutte sig, fik hun det samme som jeg. Det blev jeg ikke populær på:-(
Aftensmaden blev indtaget på hotellets pizzaria, der var ikke så mange andre muligheder, vi havde kørt nok, så det blev pizza. De mættede, mere er der vist ikke at sige om dem..