Vi checkede ud af hotellet (dejligt sted for øvrigt, stor ros til Nyhavn Rejser, igen for at finde hoteller tæt på alting!) for at køre downtown og finde Walk of Fame, fortorvet hvor de kendte har fået sig en lille stjerne i fortorvet. Det er selvfølgelig ikke helt så cool som dem på Frederiksberg Allé, men bedre end ingenting;-) Vi har12 stjerner med karikaturtegninger af hver enkelt kunstner, Hollywood har sølle 2390 stjerner, den seneste kom på i fredags (2. oktober), det var Crystal Gayle, der fik den, en meget meget kendt et eller andet….smiley

Vi skulle også se det sted, hvor de kendte har sat fod- og håndtryk i cementen, og spiste faktisk også morgenmad (sund morgenmad, ja ja) lige over for Grauman’s Chinese Theatre og Kodak Theatre men på bedste vanlig vis (spejdergenet igen!!)valgte vi at gå til højre i stedet for at passere gaden, og kom igennem en del af Hollywood Boulevard, som havde nogle butikker, der bestemt ikke var for børn – selv om der var en del udklædning involveret smiley

Til gengæld fik vi taget en hel del billeder af alle stjernerne – lidt over 200 billeder af et fortorv kan man jo altid bruge…

Fandt bl.a Melissa Gilbert, Laura fra “Det lille hus på prærien, hvis der ellers er nogen, der husker hende??

Efter at have spurgt i turistinformationen og fået at vide at det var liiiiiiiige ved siden af, fandt vi det også helt uden hjælp, og det har vi da også et par billeder af.

Victor var vældig begejstret over at finde R2D2 og Darth Waders hånd- og fodaftryk der.

Derefter gik turen mod San Diego, med et lille stop ved et Disney-outlet, der lå næsten lige på vejen…

Da vi kom til hotellet i San Diego, også et dejligt sted, vores nabo er Seaworld, tog Isabella og Victor badetøj på, og hoppede i pølen. Dejligt varmt vand.

I dag tirsdag skal vi en tur i San Diego Zoo og se pandaer og derefter hjem til hotellet og slappe lidt af, det trænger børnene til.