Det kan Nephew (et dansk band, mor og far!!) godt glemme alt om, vi har NÆSTEN været der i dag. Forklaring følger om lidt.

Dagen startede med en tur i San Diego Zoo for at se de berømte pandaer, begge to, så vi! Hm, de var ikke specielt samarbejdsvillige, de lå begge og sov i hver deres bur, med bagdelen til os, til trods for at vi kom hele vejen fra Danmark for at se dem.smiley

Så blev vi da heldigvis fornærmede, nej pjat, vi tog en hurtig runde i Zoo for derefter at sætte kursen mod, nej ikke Mexico, men mod et outlet, der ligger lige på grænsen. Der ligger nemlig en rigtig Disney Outlet, hvor de også har legetøj. Vi glemte vist at fortælle Victor at der også ville være 119 andre butikker, upsi dupsi, som Isabella ville have skrevet, hvis hun ellers gad at skrive på denne blogsmiley

Familiens største shoppegen, kun overgået af Annelise, gik amok i Disney (Henrik er den største shopper, hvis nogen skulle være i tvivl!), mens han betalte lavede jeg lige “Isabella og jeg går lige over og kigger hos GAP, men I står i kø-finten” og så gik jeg amok derovre. Smart, kendte jo min størrelse, da vi havde shoppet i en GAP før, derfor skulle jeg ikke prøve…(til trods for (for) meget junkfood, er jeg ikke gået over til XXXXXXL endnu)

Mens Henrik og Isabella stod i kø for at betale mine indkøb hos GAP, lavede jeg lige finten en gang til og Banana Republic. Lækker butik, der købte jeg lige et par småting…

Henrik besøgte Calvin Klein, men jeg nåede at skimme hos Ann Taylor, make-up biks og en til, men jeg fandt ikke noget.

Vi købte to kufferter, så vi har plads til alt det tøj, vi efterhånden har fået skrabet sammen.

Vi nåede ikke til Mexico, men havde også fået at vide hjemmefra at vi under ingen omstændigheder skulle tage bilen med over. Der var megakø – så vi gad heller ikke. Men meget turistagtigt blev Henrik tvunget til at stoppe bilen, så Turistsusanne kunne tage billeder af grænseovergangen, kun for blog-læsernes skyld, naturligvis.

Vi har været en tur i poolen og skal til at finde et sted at spise i San Diego-downtown. I morgen går turen til Seaworld, hvor vi skal se spækhuggere, hajer og den slags.