Vi havde en skøn dag i Seaworld i går.

Dagen begyndte med at vi kom forbi et sted, hvor man kunne fodre delfiner – vi troede det var noget man skulle forudbestille og betale spidsen af en jetjager for – men nej, der var et bassin, hvor man kunne håndfodre delfiner og ae dem. Sikke en oplevelse!!

Vi købte nogle fisk af en eller anden art, (4 små bakker for 21$ = 100 kr. men alle pengene værd) og så kunne vi ellers fodre delfiner og ae dem. Det var sjovt og hele turen til Seaworld værd.

Derefter var det tid til at møde Shamu, det kalder Seaworld deres spækhuggere (som på engelsk dramatisk hedder KILLER whales!) – det var ikke showet, men en opvisning i, hvordan man træner dem – (“hvorfor det mor, der er da ikke nogen af os, der har hvaler derhjemme?” – sagde Victor, og det har han jo ret i)

Vi kom derefter forbi søløverne, som man OGSÅ må fodre – det gjorde vi så også, de stiller sig simpelthen op, der hvor folk står med de “lækre” fisk og tigger. Det er om at være hurtig ellers tager havmågerne dem fra en, de er MEGET agressive.

Dem kunne vi ikke (ok, jeg turde i hvert fald ikke) røre, hverken søløverne eller mågerne;-)

Man kunne også fodre flamingoer, men det sprang vi over.

Vi tog hen til det store spækhuggershow, helt fantastisk – tænk hvad man kan lære sådan nogle størrelser.

Først skulle vi dog lige “ære krigens helte” – så alle soldater, eller andre, der har noget med forsvaret af USA at gøre, skulle rejse sig op, så vi andre kunne klappe af dem og se dem på storskærm – MEGET amerikansk – men egentlig også lidt rørende at almindelige mennesker gider takke for den indsats de udfører – uagtet hvad man ellers mener om krigen.

Nok om det – spækhuggerne og deres trænere var meget imponerende.

Vi så også “Pet Rules” – show med hunde, grise, katte og ænder samt et show med søløver – meget sjovt, men også meget lig det vi så i Disney (Hov – er man lige blevet forvænt eller hvad!!)

Efter 7 timer tog vi afsted (mest fordi Seaworld lukkede på det tidspunkt – snedigt nok blev man lodset ud igennem deres souvenirbutikker – og Henrik fandt da også et par småting…), hvorefter vi tog ud til Stillehavet – en køretur på 3 minutter, og så solen gå ned. Vi købte pizzaer med hjem, ikke nogen stor kulinarisk oplevelse, men dog mad i maven.

Godt mætte af oplevelser sluttede endnu en dejlig dag.

Om et par timer går turen mod Palm Springs – en by i Californiens ørken, vi skal køre ca. 2 timer og planlægger at nyde resten af dagen i swimmingpoolen.

Hm…der er altså også et lillebitte outlet med kun 130 butikker lige en ½ times kørsel fra hotellet…

Der er billeder her (og hvis nogen skulle være interesseret i yderligere 50 billeder af solnedgang over Stillehavet er vi leveringsdygtige!):

http://picasaweb.google.dk/susanneheikendorf/Seaworld?feat=directlink