Da vi kom til hotellet, som er rigtig pænt, til trods for folks (amerikaneres) negative kommentarer på Tripadvisor.com, skyndte vi os at finde badetøjet frem og kaste os ned i poolen. Der står godt nok den er opvarmet, meeeeen den er kun lige nummmeret varmere end Stillehavet, og vi er jo nogen, der har været dersmiley

Henrik og jeg solbadede mest (det var ikke så koldtsmiley) og vandhundene pjaskede i poolen. Som skrevet i går er klimaet helt anderledes end i San Diego, meget varmere, så det blev kun til et par timer i solen.

Derefter tog vi til det lille diskrete outlet med kun 130 butikker, Isabella og jeg gik alene, Henrik og Victor gik sammen, det gik fint, vi ringede sammen på nogenlunde bestemte tidspunkter, så vi vidste hvor hinanden var, og mødtes for at smide vores høst ind i bilen.

Efter et par timer der, gik turen til hotellet, lige skifte tøj og ud at finde noget at spise. Det var ikke en helt nem opgave, de nærmeste restauranter var lukkede, så vi besluttede at hente bilen og køre til downtown, som ikke er så langt væk. Man går åbenbart ikke her i landet, FORTOVENE er slet ikke oplyst. Vi fandt en dejlig italiensk restaurant, der serverede spinat til hovedretterne, dejligt med nogle grøntsager, det savner jeg virkelig. Der skal gnaskes gulerødder, når jeg kommer tilbage igensmiley

I dag går turen til Lake Havasu, det er en køretur på ca. 3-4 timer, men vi gør holdt i Joshua Tree National Park og kigger på….træer.