Washington er en dejlig by!! Der er plads på fortovene, folk er klædt ordentligt på og her er ikke larmende spillemaskiner. Sikke en kontrast.

Vi sov længe, nogen af os, og gik derefter hen til downtown Washington, for at se det Hvide Hus og alle de andre ting.

Det Hvide Hus har været så uforskammet at stille et festtelt foran, så vi ikke kan se en disse. HMFRRR!!!!

Efter det gik vi til Washington Monument, men for at komme derop skal man bestille tid meget tid i forvejen eller troppe op samme dag for at få billetter – det satser vi på at gøre i morgen.

Vi skulle også lige besøge Lincoln Memorial, og det førte os igennem et mindested for Koreakrigens ofre – vi mødte en masse veteraner – på mig gjorde det et dybt indtryk – men jeg kan blive rørt over alting. Vi så også et mindesmærke for 2. verdenskrig, igen meget meget rørende.

Derefter gik vi hen til National Smithsonian Air and Space Museum, stor oplevelse, Victor kunne genkende det han havde lært fra “Nat på museet 2”, ikke som New York, de havde virkelig forstået at udnytte filmen og folks interesse for at gå på museum.

Derefter taxa hjem til hotellet, vi havde gået over 10 km på gaderne (ifølge MIN gps). Taxachaufføren troede vi var fra en anden stat – vi skal vist snart hjem

smileysmiley