Vi besluttede at Capitol Hill måtte klare sig uden os, dagen før tog det 1½ time at køre fra Union Station og hjem til hotellet på grund af trafik.

I stedet daffede vi rundt i området for at finde pæne gaver at tage med hjem…

Georgetown er et meget hyggeligt område i Washington. Vi spiste morgenmad på en hyggelig café, (efter en forgæves jagt på specielle elpærer), stødte på en Eagels Outfitters, hvor Isabella fandt et par trøjer, derefter var det tid at finde tilbage til hotellet for at mødes med Ali, vores chauffør med den store bil. Han kom FØR tid, og vi fik smidt alle vores kufferter i bilen, afsted til lufthavnen (den første km. gik i sneglefart, men Ali kendte heldigvis en smuk smutvej, så vi ankom til Dulles i god tid.

Vi blev nødt til at købe en taske efter check in (ingen overvægt – i hvert fald ikke i kufferterne, SØDE SVOGER!!) fordi vores ene pose med Wii-fætteren var gået i stykker.

Fin flyvetur, så en million film, sov ikke, og da vi landede stod familien og tog imod os i Kastrup – dog uden flag, meget skuffendesmiley

Derefter hjem til os til morgenbord, i to biler, vores 7 kufferter fylder trods alt en del.

Her til eftermiddag har vi pakket ud, hele stuen er fyldt med tøj, vasketøj, æv, men heldigvis er det meste nyt og vi har ryddet grundigt op i vores gamle tøj.

Vi er allerede i gang med at tale om, hvilke byer vi skal besøge næste gang!!

Konklusionen må være at vi har været yderst tilfredse med Nyhavn Rejser – hvis vi selv havde planlagt turen eller brugt det andet tilbud vi havde fået, havde vi ikke fået alle de oplevelser vi har fået på denne tur.

Vores webalbum på Picasa bliver opdateret – de billeder vi har lagt på indtil nu er kun en brøkdel af de billeder vi har taget. Desværre viser billederne ikke helt, hvor fantastisk et land USA er.

“We’ll be back” smileysmileysmiley