Så er det lige før vi er på vej. Det er jo helt vildt. Vi bestilte rejsen i februar måned og der var bare så lang tid til – men i morgen er vi afsted.

Kufferter – hm, vi tager to med, der skulle være plads til det allerhøjstnødvendige i et par dage og ellers går vi shopamok i Macys. Supersej hjemmeside – der kunne vi godt lære noget herhjemme.

Vi har intet mindre end 4 kameraer med, opladere, PC, konverter og hvad ved jeg, tøj og den slags må vi købe, når vi kommer “over there”. Dog har vi tandbørster og tandpasta med! MEN GPS-ure, hvem kan dog undvære det! Vi medbringer vores superseje Forerunner 405, lidt cool at se os jogge rundt i Central Park, ikke?

Nå, men de har vel tøj over i USA, det har vi da set på “films” så mon ikke også vi kan købe et eller andet?

Henrik render forvirret rundt og pakker kuglepenne (jo, det kan man da sikkert ikke købe i USA…hm) så børnene kan lave deres lektier, penge, billetter og pas synes han også vi skal have med…smart.

Kl. er nu 20.30 og foreløbig har vi ikke pakket noget som helst tøj.

I morgen kl. 9.00 skal jeg til fysioterapeut, i fredags satte hun et ribben på plads og det var åbenbart en god idé at gøre det igen inden vi rejser. Mon jeg skulle satse på at familien pakker det nødvendige mens jeg er der??

Claus har været forbi i dag, hvis vi falder over nogle bestemte elpærer må vi godt købe dem med hjem, så vi går på jagt, men ikke før Washington, det er noget skrøbeligt noget at køre rundt med.